Kom naar The Flow of Life met Marjolein en Geronimo!

Binnenkort in het theater: The Flow of Life. Een unieke theatervoorstelling van meditatie-expert Marjolein Berendsen en piano virtuoso Geronimo Snijtsheuvel. Reis mee langs de seizoenen van jouw leven om weer volledig thuis te komen bij jezelf. Ben jij klaar voor deze magische avond?

 

Agenda

Stel je voor: de lichten dimmen in de theaterzaal. Terwijl je je ogen sluit vullen de eerste klanken van de piano de ruimte. Je ademhaling vertraagt. De stem van Marjolein neemt je mee naar een andere plek, een andere tijd. 

Reis langs de seizoenen in jezelf

De seizoenen die we door het jaar heen ervaren, leven ook in ons. Van de lente vol nieuw leven tot de stormachtige herfst, en van de zomer vol bloei tot de verstilling in de winter. Wat zou er gebeuren wanneer je ieder seizoen in je leven kan omarmen, en kan meebewegen met het ritme van het leven?  

Tijdens de voorstelling nemen Marjolein en Geronimo je mee in een unieke reis langs de vier seizoenen in jezelf. Hun persoonlijke verhaal brengt inzichten en inspiratie. Tijdens de prachtige, 45 minuten durende meditatie ontdek je hoe ieder seizoen verbonden is met fases in je leven, en hoe je mee kan bewegen met jouw innerlijke ritme. Bij ieder seizoen staan we even stil. Extra aandacht wordt gegeven aan het seizoen dat vaak vermeden wordt; de winter. Het seizoen van verlies, rouw en introspectie. Waar mag jij nog bij stilstaan, waarin mag je vertragen en welke zaadjes wil jij planten voor de lente die altijd weer zal komen? Een bijzondere combinatie van live muziek en meditatie, waarbij je een diepe ontspanning ervaart, de flow van het leven weer voelt stromen en vol energie en inspiratie naar huis gaat.

 “Deze avond met Marjolein en Geronimo was zó bijzonder: liefdevol, verbindend en rijk aan inzichten”

– Bezoeker The Flow of Life Tryout

Over Marjolein en Geronimo

Geronimo Snijtsheuvel

Geronimo Snijtsheuvel is pianist en componist. Hij is onder andere bekend van zijn samenwerking met Armin van Buuren en Ferry Corsten. Daarnaast maakt hij de succesvolle theatershow Peaceful Piano, waarbij hij zijn persoonlijke verhaal combineert met een prachtig ligconcert. Zijn positieve kijk op het leven en zijn vermogen om ter plekke te componeren passend bij de energie die aanwezig is, maken hem een genot om naar te luisteren. 

Marjolein Berendsen

Marjolein Berendsen is onder andere schrijver, spreker en podcastmaker. Haar prachtige inzichten over een leven vanuit flow komen terug in verschillende bestsellers, haar podcast Holistisch Leven en haar opleidingsinstituut ZoMa Opleidingen. Met haar meditaties is ze in staat om je alles om je heen te laten vergeten en volledig bij jezelf te komen. Tijdens de meditatie werkt ze daarnaast met de energie in een ruimte, wat direct merkbaar en voelbaar is. 

Kies jouw voorstelling

Je kent mij misschien van