Over de boeken

Holistisch Leven, moeiteloos gelukkig zijn is de titel van mijn handboek dat op 3 mei 2021 is verschenen. Daarnaast, onlosmakelijk verbonden, is er ook een prachtig werkboek, waarin je alle opdrachten en oefeningen voor jezelf kan gaan beschrijven om alles ook echt in de praktijk te kunnen toepassen. Met deze boeken wil ik je uitnodigen om jezelf te leren kennen, om te zijn zoals je werkelijk bent vanuit je diepste kern. Gebaseerd op mijn eigen ervaringen, mijn visie en kennis nemen mijn boeken je mee op reis naar je innerlijke Zelf.

Moeiteloos en zorgeloos gelukkig zijn

Leren, voelen, loslaten, omarmen, manifesteren en bovenal inspireren staan centraal in mijn boek. Met behulp van allerlei opdrachten en oefeningen (die ook allemaal zijn ingesproken als meditaties) laten mijn boeken je zien hoe je kunt leven in het moment en hoe je de verbinding met jezelf en met alles om je heen vanuit je diepste wezen mag ervaren. Met als doel moeiteloos en zorgeloos gelukkig te zijn.

Van overleven naar voluit leven

Iedereen heeft verlangens en wensen, die soms heel diep verborgen zitten. Doordat je in de loop van je ontwikkeling van alles meemaakt, ontstaan er overtuigingen die zich meester maken van je lichaam, geest, gevoelens en energie. Gedachten die je zelfbeeld beïnvloeden, gevoelens die bepalen hoe je je gedraagt en een lichaam dat soms zomaar pijn vertoont, zonder direct aanwijsbare reden. Door al deze patronen en overtuigingen kun je de verbinding met je essentie verliezen en gaan leven zoals je eigenlijk helemaal niet bent. Je overleeft meer dan dat je voluit leeft. In feite negeer je je ware zelf. In mijn boek ontdek je dat jouw ware zelf echter nog altijd aanwezig is en weer helemaal tot bloei kan komen. Je leert je schaduwzijden omarmen, je herinneringen koesteren en je trauma’s loslaten, zodat je in het hier en nu leeft. En jezelf liefhebt om wie je werkelijk bent!

“Herinner je wie je was, voordat de buitenwereld bepaalde wie je zou moeten zijn. Je ware zijn zit in jezelf. In essentie ben je heel en compleet!”

Marjolein Berendsen

Ik heb dit handboek en dit werkboek geschreven omdat ik iedereen een licht, liefdevol en moeiteloos gelukkig leven gun. Mijn missie is het verspreiden van licht en liefde, en dat bekrachtig ik met deze uitgaven. Gun jezelf ook het moeiteloos gelukkig zijn, en leef je leven vanuit je diepste wezen. Maak je dromen waar en geef vorm aan jouw levensmissie. Mijn boeken helpen je daarbij.

Mijn boeken Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn zijn meer dan alleen theoretische informatie. Bij de boeken krijg je ook een link naar zo’n 50 audiobestanden met oefeningen, opdrachten, visualisaties en meditaties, die door mij zelf zijn ingesproken. Hiermee nodig ik je uit tot zelfonderzoek en zelfverrijking en vormt alles één, verbonden geheel.

Mijn handboek en het werkboek ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ mét alle bijbehorende audiobestanden zijn zowel in het Nederlands als Engels verkrijgbaar via de webshop van ZoMa Opleidingen. Klik op de button voor meer informatie en bestelmogelijkheden.