Mijn missie, mijn levenswerk

Ik gun het ieder mens om het baken van licht, dat in ons allemaal schijnt, aan de oppervlakte te brengen. Om je licht te laten schijnen zodat je je ware essentie manifesteert en jij het leven kunt leiden zoals dat voor jou bedoeld is. Mijn missie, die diepgeworteld in mijn ziel ligt en die ik wil delen met de hele wereld, is het verspreiden van licht, liefde en bewustwording verspreiden. Verbinding is het sleutelwoord.

Ik heb in de afgelopen jaren een fantastisch team om me heen verzameld, die allemaal dezelfde missie hebben. Samen zetten we ZoMa Opleidingen op de kaart, dat inmiddels het grootste holistisch opleidingsinstituut van Nederland is geworden. Hier bieden we de opleiding tot Holistisch Therapeut en Reiki Trainer, Reiki cursussen, online trainingen en verdiepende vervolgopleidingen. Steeds meer mensen vinden hun weg naar ZoMa Opleidingen en dat is een prachtige ontwikkeling.

Het verspreiden van licht, liefde en bewustwording is mijn levenswerk geworden. Dit manifesteer ik met ZoMa Opleidingen, maar ook in mijn podcast Holistisch leven, de boeken die ik heb geschreven, door mijn eigen events te hosten, op andere events te spreken, workshops te begeleiden, webinars te houden en artikelen te schrijven. Alles voor een mooiere wereld in verbinding, die begint bij jou als licht en liefdevol wezen. Hoe meer lichtwerkers, hoe mooier alles wordt. Want samen zenden we uit wat we allemaal weer ontvangen: pure en onvoorwaardelijke liefde.

“Mijn missie is het verspreiden van licht, liefde en bewustwording. Zonder voorwaarden, oordelen of verwachtingen.”