Samenwerken?

In de afgelopen jaren heb ik met verschillende influencers, platforms, bloggers, uitgevers, magazines en andere media samengewerkt. Ik zie een samenwerking altijd als uitwisselen: delen is vermenigvuldigen. Simpel, maar doeltreffend en het biedt altijd voldoening voor beide partijen. Vind je het leuk om een vlog, podcast of interview met mij op te nemen? Of wil je mij als vaste blogger of gastauteur voor je (online) magazine? Ik sta ervoor open en ga met alle liefde met je in zee!

Met wie werk ik al samen?

Ik heb met verschillende mooie en inspirerende mensen samengewerkt. En dat doe ik nog steeds. Allemaal dragen we ons steentje bij aan verbinding, geluk en gezondheid voor alles en iedereen. Zo heb ik met de volgende prachtige mensen en media al een hele mooie samenwerking gedaan, of werk ik nog steeds samen, in de vorm van promotie, podcasts, interviews, vlogs en affiliate marketing.

Inspirerende mensen

Giel Beelen * Hanneke Peeters * Charlotte Labee* Dokter Juriaan * Patrick Kicken * Sanny Verhoeven * The Spirit Junkies * Scarlet le Pair * Lisa Schumacher * Gangaji * Bedrock Talks * Brandstof de podcast * Jasper Scholten * Maike Vermeulen * HSP Nederland * HSP coach Kristel van Lieshout * Spiritalks

Columns en vaste rubrieken

Paravisie Magazine: maandelijkse column
Manifestatie Magazine, vaste rubriek (vier keer per jaar)

On- en offline media

Happinez * Bedrock * Holistik * Yoga International * Vriendin * Nieuwetijdskind Magazine * Go with the glow * Mamaliefde * Famme * Girlscene * JM Ouders * Viva Online * De Ontspanningstuin * Inspirerend Leven * Kekmama * Hello Beauty * Curvacious * Spiegelbeeld Magazine * Financieel Dagblad

Je kent mij misschien van

Kennisplatforms

  • Ik ben als holistisch expert verbonden aan Your Brain Balance, van oprichtster Charlotte Labee. Hiervoor schrijf ik artikelen en deel ik vlogs, podcasts, etc. over holisme, holistisch leven en mentale gezondheid.

  • Grace&Us is opgericht door Anouk Smulders en begon met een vonkje, een onverwachte ontmoeting. Een ontmoeting die weer leidde tot een verbinding. Zo gebeurde dat ook met mij, en zo ben ik inmiddels aangesloten bij Grace&Us als holistisch expert.

In de podcast bij Giel Beelen

Enige tijd geleden was ik te gast in de podcast KUKURU van radio DJ Giel Beelen. We spraken over onze missie om moeiteloos gelukkig te zijn, holisme, Reiki en holistisch leven.

Wil je ook een podcast met mij opnemen? Dat kan!

Contact opnemen

Heb je interesse in een samenwerking, op wat voor wijze dan ook? Of wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met marketing@zoma-opleidingen.nl. En wie weet zien, spreken of horen we elkaar snel!