Je kent mij misschien van

Luister of kijk op je favoriete podcast app:

Wat anderen zeggen

Een prachtige
bewustwordingsreis

Met de podcast Holistisch leven inspireren ZoMa Opleidingen en ik jou om je authentieke zelf te zijn, je persoonlijk diepgaand te ontwikkelen en holisme als levenswijze in je dagelijks leven te integreren.

In elke podcast uitzending worden er verschillende thema’s behandeld vanuit een holistische visie. Elk van mijn gasten verzorgt een bijzondere opdracht, oefening, meditatie of visualisatie. Ga met mij mee op deze prachtige bewustwordingsreis.

Ik maak de podcast voor jou

Wij verbinden graag met de luisteraar. Er is dan ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan de gast, deze kun je vooraf insturen en worden tijdens de uitzending beantwoord. Zo creëren we een prachtige verbinding, waardoor hele mooie gesprekken ontstaan.

Iedere week deelt elke gast een waardevolle gouden tip speciaal voor onze ZoMa Community. Deze ontvangen community leden via de wekelijkse nieuwsbrief van ZoMa Opleidingen.

Blijf op de hoogte

Wanneer start je je reis en hoe ga je die stappen zetten? Via onze nieuwsbrief ontvang je van ons wekelijkse tips, gratis meditaties en masterclasses en nog zoveel meer.

Door je aan te melden ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens ons privacybeleid.