“Na de bestseller Holistisch leven, komt Marjolein Berendsen met een nieuw boek over hsp. Niet alleen voor de hsp’er geschikt maar voor iedereen die weleens overprikkeling ervaart. “

Over de boeken

Wanneer je hoogsensitief bent, worden prikkels en indrukken op zeer intense wijze verwerkt. Je raakt sneller uitgeput of juist overbelast, het kan je onzeker maken en tot klachten leiden op alle holistische niveaus. Het boek leert je hoe je dit kunt ombuigen: van belemmering naar je grootste kracht. Zodat jij altijd je zuivere, bewuste zelf kunt zijn. Je doorbreekt patronen, weerlegt overtuigingen en volgt het pad van jouw zielsmissie.

“Dit boek gaat over veel meer dan omgaan met hoogsensitiviteit. Het gaat over bewustwording vanuit een holistisch perspectief, zodat je het jezelf goed kunt laten gaan. Het boek helpt je om beter geaard in het hier en nu te staan, ook als een grote hoeveelheid prikkels op je af komt. “

Els van Steijn

Handboek

Het handboek heb ik geschreven vanuit een holistische visie, waarin eenheid en verbinding de leidraad zijn. Het boek begeleidt je stapsgewijs langs al jouw unieke talenten als hsp, waarbij je intuïtie en de ontwikkeling daarvan een grote rol spelen. Je leert steeds diepgaander wat jij nodig hebt en wat niet, om je hoogsensitiviteit te gaan gebruiken als je grootste kracht. Ik begeleid je op een prachtig levenspad naar zelfverrijking met inzichtelijke informatie en veel oefeningen, opdrachten en meditaties. Voor hsp’s, maar ook voor iedereen die twijfelt of zoekende is naar zijn of haar hoogsensitiviteit.

Verkrijgbaar voor €34,95.

“Leven vanuit je hart met compassie en liefde voor jezelf , Marjolein is hier de expert in, ze is de Queen op het gebied van holistisch leven. Dit boek geeft je de handvatten en inzichten om de juiste stappen te zetten in jouw leven.”

Charlotte Labee

Werkboek

Verbonden aan het handboek is het gelijknamige werkboek. In het werkboek leg je al je ervaringen en inzichten vast. Het vormt een dagboek voor jouw hoogsensitiviteit. Op een praktische en toegankelijke wijze biedt het je de mogelijkheid jezelf een spiegel voor te houden, je persoonlijke proces te volgen en er op te reflecteren.

Door diepgaand zelfonderzoek leer je ervaren welke talenten en bijzondere eigenschappen jij hebt en hoe je die kunt inzetten en gebruiken vanuit je intuïtie. Daarmee leer je jezelf tot in je diepste kern kennen, en weet je wat jij wel en niet nodig hebt om helemaal jezelf te kunnen zijn: authentiek, zuiver en zelfbewust levend vanuit je hart. Alle oefeningen, opdrachten en meditaties heb ik met liefde ingesproken en zijn beschikbaar als audiobestand via een QR-code die je in het boek vindt.

Verkrijgbaar voor €24,95.

De boeken Hoogsensitief? Je grootste kracht zijn is meer dan alleen theoretische informatie. Bij de boeken krijg je ook een QR-code naar 108 audiobestanden met oefeningen, opdrachten, visualisaties en meditaties, die door mij zelf zijn ingesproken. De meditaties/oefeningen laten jou dichter bij jezelf en je kern komen door de vragen te stellen die jouw diepste verlangens laten spreken.

Hsp kaartendeck

Naast het handboek en werkboek heb ik ook een set hsp inzichtkaarten ontwikkeld, speciaal voor hoogsensitieve personen. De 48 kaarten geven richting aan je dag, begeleiden om keuzes te maken en bieden een mooie boodschap wanneer je dat nodig hebt. Je stelt jouw vraag en trekt vervolgens vanuit je intuïtie een kaart. De boodschap die de kaart voor je heeft, helpt je om je pad te vervolgen op de manier zoals jij dat wilt en nodig hebt als hoogsensitief persoon. De hsp inzichtkaarten zijn een prachtig cadeau voor jezelf.

Verkrijgbaar voor €22,95.

Bestellen

Het handboek, werkboek en de kaartenset van ‘Hoogsensitief? Jouw grootste kracht’ zijn nu te bestellen los of in een bundel.

Hoogsensitief? Je grootste kracht. Bundel:
Handboek, werkboek en kaartenset
Prijs: € 75 inclusief btw.

Bekijk alle producten.

Gezond leven en verbonden blijven met je hart zijn in het moderne leven soms enorm lastig. Overprikkeling en vervreemding liggen dan op de loer. Met dit boek brengt Marjolein de verbinding terug op alle niveaus. Enorm inspirerend hoe zij het fysieke, mentale, emotionele en spirituele domein combineert en zo een sterke basis biedt om vanuit je authentieke zelf te leven. Aanrader voor ieder mens die zijn sensitiviteit wil optimaliseren!

Drs. Richard de Leth