Download de hsp gids

Maak van je hoogsensitiviteit je grootste kracht en download de gratis hsp gids. In deze guide geef ik je tips en oefeningen en inspireer ik jou om je hoogsensitieve eigenschappen in te gaan zetten. Omarm jouw superpower!

Door je aan te melden ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens ons privacybeleid.

Ervaar jij je hoogsensitieve eigenschappen soms als een last en beperken ze jou om je gezond en gelukkig te voelen? Wat als je hier juist je grootste kracht van kunt maken? Met deze Hsp-gids geef ik je tips en oefeningen en inspireer ik jou om je hoogsensitieve eigenschappen in te gaan zetten, in plaats van ze weg te stoppen. Daarmee kun je jouw mooiste leven manifesteren en deze leven zoals dat voor jou bedoeld is.

Als je een hoogsensitief persoon (hsp) bent, dan ben je bovengemiddeld gevoelig voor prikkels. Je hersenen verwerken deze op een zeer intense wijze en je absorbeert ze als een spons. Eigenlijk is het een prachtige eigenschap, want je neemt veel meer gedetailleerde informatie waar dan niet een niet-hsp.

Je kent mij misschien van

Hi, ik ben Marjolein

Als klein meisje voelde ik me al anders. Ik voelde dingen aan en zag dingen, die andere mensen niet zagen. Ik was (en ben overigens nog steeds) enorm gevoelig: ik pikte alles op. 

Maar daardoor voelde ik me soms ook ontzettend eenzaam. Die gevoeligheid en de intuïtieve gaven waarvan ik niet begreep wat het waren, maakten me onrustig; ik voelde me soms echt onbegrepen en alleen in dit stuk. Hoogsensitiviteit was in die tijd onbekend en spiritualiteit was not done. Ik wist dus wel dat ik bepaalde gaven had, maar kon er niets mee. Het overviel me eigenlijk steeds meer. 

Uiteindelijk kwam ik terecht bij een paranormaal therapeut terecht toen ik 16 jaar was. En dit was het begin van mijn bewustwording, het leren kennen van mezelf en de heling van mijn pijnen en opgelopen trauma’s. Ik werd mij bewust van mijn superpower: mijn hoogsensitiviteit. Vanaf toen wist ik wat ik met de wereld moest delen: leven vanuit de kern, vanuit volledige liefde! 

Ik maakte van mijn hoogsensitiviteit mijn kracht. En ik hoop jou te inspireren hetzelfde te doen. Ga je mee?