Online event ‘Leef de mooiste versie van jezelf’

Online event ‘Leef de mooiste versie van jezelf’. Kom je ook?

Marjolein Berendsen

Holistisch expert

Mijn boeken Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn zijn sinds 3 mei van dit jaar verkrijgbaar. Om iedereen de kans te geven kennis te maken met mijn boeken, de holistische visie en mijn missie, organiseer ik het online event ‘Leef de mooiste versie van jezelf’, over mijn boeken op 23 maart en 20 april 2022 van 09.30 tot 11.30 uur. Deelname is gratis. Tijdens het event neem ik je mee in een sneak preview van mijn boeken, zal ik een aantal fragmenten met je delen en doen we samen een verdiepende meditatie. Ik zou het erg leuk vinden als je hier ook bij bent!

Wat gaan we doen?

Tijdens het online event licht ik allerlei thema’s en ideeën uit de boeken uit, op een actieve en inspirerende wijze. Zo zal ik je alles vertellen over wat holistisch leven nu eigenlijk is, doe ik een meditatie met je en lees ik een aantal fragmenten voor. Alles om jou te laten ontdekken hoe je de mooiste versie van jezelf kunt zijn!
Dit kun je dus allemaal verwachten:

  • Welkom en introductie
  • Even landen (korte meditatie)
  • Alles over de boeken, de inhoud en fragmenten/sneak previews
  • Samen mediteren: ervaren van je holistische niveaus, goed voor jezelf zorgen en thuiskomen in jezelf
  • Vraag en Antwoord: iedereen kan vragen stellen over de chat, de mooiste vragen worden direct behandeld
  • Afsluiting

Hoe werkt het?

Het online event wordt via Zoom gegeven. Heb je (nog) geen Zoom? Download deze dan hier voor desktop of op je mobiele telefoon.
Zodra je je inschrijving hebt voltooid, ontvang je een bevestiging per e-mail én een link naar het event. Zorg dus dat je de datum en de tijd in je agenda hebt staan!

Meedoen

Wil je deelnemen aan dit super mooie en inspirerende online evenement ‘Leef de mooiste versie van jezelf’? Je kunt je nu aanmelden; deelname is gratis! Na je aanmelding ontvang je een Zoom-link in je mailbox, waarmee je op 11 februari 2022 van 10.00 tot 12.00 uur alles te weten komt over mijn boeken. Mag ik jou dan ook ontmoeten?

De boeken bestellen

De boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ zijn verkrijgbaar in de webshop van ZoMa Opleidingen. Je kunt het handboek en werkboek hier los bestellen, maar de bundel is natuurlijk nog mooier, omdat je dan beide boeken samen bestelt. Kies je bij je bestelling voor ‘afhalen bij ZoMa’, dan worden de boeken ter plaatse voor je gesigneerd. Laten verzenden is natuurlijk ook mogelijk, je betaalt dan nog wel de verzendkosten.

Wil je de boeken bestellen? Ga dan naar de webshop van ZoMa Opleidingen: https://www.zoma-opleidingen.nl/product-categorie/boek/