Women Unite event

Marjolein Berendsen

Holistisch expert

Op vrijdag 17 maart 2023 stond ik op het Women Unite event van Manifestatie Magazine. Dit verbindende event vond plaats ter ere van de maart editie van het magazine. Deze editie met het thema Women Unite staat volledig in het teken van het bundelen van onze vrouwelijke krachten. Om dit te vieren kwamen we met honderden vrouwen samen in de Duif in Amsterdam.

Het event werd geopend met een feestelijke onthulling van de cover. Ook voor mij een bijzonder moment want samen met vier andere powervrouwen sta ik op de cover van deze editie! Namelijk Vivian Reijs, Marije Knevel, Kelly Weekers en Linda Dronkers. Met de boodschap ‘individueel zijn we krachtig, gezamenlijk zijn we onweerstaanbaar’ gingen we deze inspirerende middag in.

Samen met meditatiezangeres Tamara Puffer, ook wel bekend als AnurA on earth, begeleidden we een liefdevolle meditatie. In de meditatie liet ik de aanwezigen verbinden met hun 90 jarige zelf die contact mocht zoeken met hun innerlijk kind om de wijze lessen van dit leven door te geven. De stem en muziek van AnurA maakte het geheel magisch.

Het was een liefdevolle, pure en verbindende middag met inspirerende sprekers en krachtige vrouwen.