Elke dag inspiratie met de Mind & Spirit scheurkalender

Voor de Mind & Spirit scheurkalender 2022 bundelde ik mijn quotes.

Marjolein Berendsen

Holistisch expert

Zoals je waarschijnlijk wel weet schrijf ik maandelijks een column voor Paravisie Magazine. De uitgever van dit magazine vroeg in mei van dit jaar of ik interesse had om mijn quotes te bundelen, voor de uitgave van de Mind & Spirit Scheurkalender 2022.

Omdat het mijn missie is om licht, liefde en bewustwording te verspreiden, was dit natuurlijk een schot voor open doel. In de afgelopen jaren heb ik, naast mijn werk als founder van ZoMa Opleidingen, heel veel artikelen, blogs, vlogs, interviews, podcasts, etc. gemaakt om deze missie vorm te geven. Ik deel mijn quotes o.a. in mijn maandelijkse column voor Paravisie Magazine en op social media. Hiermee hoop ik veel mensen inspiratie, verlichting en positiviteit te bieden. En ik vind het prachtig om dit te bundelen en in de scheurkalender van Mind & Spirit te mogen delen!

In de scheurkalender vind je iedere dag een boeiende wijsheid, een citaat, een yoga of mindful oefening, een vraagstelling of een zingevende tip. De Mind & Spirit scheurkalender biedt 365 inspirerende momenten, voor elke dag één en Marjolein levert hier een hele mooie bijdrage aan.

De Mind & Spirit Scheurkalender is vanaf nu te koop in de (online) boekhandels en op de website van de uitgever voor € 14,95.