Hét Holistisch event

op 1 en 2 oktober vindt ons Holistisch event plaats. Het beloven twee prachtige dagen te worden waarin ik je meeneem op een Holistische reis langs 12 teachers.

Marjolein Berendsen

Holistisch expert

Mijn grootste missie is om mensen te inspireren hun hart te volgen en zo de mooiste versie van zichzelf te leven. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje nu ik jullie kan vertellen dat op 1 en 2 oktober ons Holistisch event plaats vindt. Het beloven twee prachtige dagen te worden waarin ik je meeneem op een Holistische reis langs 12 teachers die elk een bijzondere workshop, meditatie of talk heeft om jou te inspireren op alle holistische niveaus.

Van de 12 inspirerende teachers zijn de eerste twee namen al bekend. CEO van OERsterk Richard de Leth zal een talk houden en Dokter Juriaan Galavazzi arts, coach en auteur verzorgt een mooie workshop. Het beloofd een weekend vol licht en liefde te worden waarin we jou inspireren je mooiste leven te leiden. Laat je meevoeren op een bewustwordingsreis naar je thuis. Daar waar het licht altijd brandt.

Voor €100,- maak je deel uit van deze prachtige reis. Iedereen die Reiki volgt bij ZoMa Opleidingen of heeft gevolgd, behoort tot de Reiki Community. Jullie ontvangen 50% korting op de toegangsprijs. Leden van de ZoMa Community mogen gratis aanwezig zijn bij het event. Zij kunnen alle prachtige informatie mooi gebruiken in de opleiding. In de laatste ZoMa nieuwsbrief is jullie unieke code te vinden.

Kaarten bestellen voor dit unieke en magische weekend, kan via de event pagina.
Ik kijk ernaar uit jullie te mogen ontvangen.