Hoe bewaak je je energie? ✨ Met Marjolein Berendsen – KUKURU livestreams

Marjolein Berendsen

Holistisch expert
  • Giel Beelen
  • KUKURU
  • Livestream

Marjolein was al eerder te gast in de podcast van KUKURU en bij het mooie event ‘Ontwerp je eigen 2022’. In de livestream gaat ze het hebben over holistisch leven, hoogsensitiviteit en energiewerk.
Holistisch leven betekent dat je de verantwoording neemt voor je eigen leven, voor alles wat je doet, denkt en voelt. Zo leer je omgaan met tegenslagen, negatieve gedachten, pijn en bijbehorende emoties. Het is een levenswijze waarin je bewust bent, verbonden met alles om je heen en bovenal: met jezelf. Van daaruit straal je licht en liefde uit. Wanneer je deze spirituele reis maakt en weet dat alles er mag zijn, dan kom je altijd weer terug bij wie je écht bent: thuis in je essentie.

Hoogsensitiviteit is je unieke krachtbron.
Wanneer je hoogsensitief bent, val je onder de noemer ‘hsp’. Hsp staat voor highly sensitive person en houdt in het kort in dat je signalen, details en prikkels zeer intens beleeft en razendsnel oppikt. Maar daarnaast ook echt een groot hart hebt, anderen erg goed aanvoelt én een supersterke intuïtie hebt. Vaak komen hsp’s op aarde met een zielsmissie: om bij te dragen aan een mooiere wereld. Als je als hsp beschikt over zelfkennis en -inzicht en je weet wat de voordelen én de valkuilen zijn van je hoogsensitiviteit, dan is het een prachtig geschenk; een bovengemiddeld ontwikkeld neurosysteem dat je de mogelijkheid biedt om volop vanuit je eigen kracht te leven.

Verder gaat Marjolein het hebben over energiewerk en geeft ze je antwoorden op de volgende vragen:

  • Hoe bewaak je jouw energie?
  • Hoe hou je je energie hoog? En zet je je intuïtie, hoogsensitiviteit zo goed mogelijk in?
  • Hoe blijf je bij jezelf?
  • Hoe ga je om met negatieve energie?

En natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om je vragen te stellen. Een livestream volop inspiratie, liefde, verbinding en inzichten!

Wil je meer vlogs van mij zien?

Abonneer je dan op het Youtube-kanaal van ZoMa Opleidingen en blijf op de hoogte van alle nieuwe vlogs, masterclasses en meer!