Interview in Happinez

Marjolein Berendsen

Holistisch expert

Enige tijd geleden werd ik geïnterviewd door Happinez, het lifestyle magazine voor wie op zoek is naar verdieping, verrijking en verwondering. Het complete interview lees je in de nieuwste editie, die nu in de winkels ligt.


Betekenis geven aan je leven en je thuisvoelen bij jezelf zijn, zodat je vrij, gezond en gelukkig kunt zijn, verdienen volgens zowel Happinez als mij veel aandacht en mijn expertise van en ervaringen met holisme zijn dan ook het onderwerp van dit mooie interview.

Ook mijn boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn‘ vormen een belangrijk onderdeel van gesprek in het artikel. Dat is niet zo gek, omdat holisme de rode draad vormt in al mijn werk, samen met mijn opleidingsinstituut ZoMa Opleidingen. Hoe kun je echt gelukkig en gezond zijn, vanuit je kern en hoe kun je holisme daarbij toepassen om de mooiste versie van jezelf te zijn? Je leest het in het interview in Happinez.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je vindt deze editie van Happinez nu in de boekhandels, of bestel het magazine online via www.happinez.nl

Ik wens je veel leesplezier!