Mijn eigen columns!

Marjolein Berendsen

Holistisch expert

Vanaf deze maand word ik vaste columnist voor Paravisie Magazine, het maandblad met ‘zicht op de nieuwe tijd’. In elke nieuwe editie vind je vanaf januari 2021 een column over holisme, intuïtie, Reiki, hps en spirituele levensvragen, geschreven vanuit mijn hart.

Het nieuwe jaar krijgt dus een prachtige start, want zo wordt mijn missie nog breder uitgedragen: licht, liefde en bewustwording verspreiden!

In de decembereditie van Paravisie Magazine vind je een prachtig interview met mij, waarin de lezers kennismaken met mijn werk, leven en mijzelf als nieuwe columniste. Paravisie Magazine is verkrijgbaar bij de boekhandels en tevens kun je het magazine online bestellen via https://paravisiemagazine.nl/

Ga je mijn columns ook elke maand volgen?