Nu live: de podcast Holistisch leven

Vandaag lanceer ik samen met ZoMa Opleidingen Holistisch leven de podcast. Een inspirerend kanaal, waarin wij op een interactieve manier alle kennis delen over holisme en holistisch leven.

Marjolein Berendsen

Holistisch expert

Het is zover! Vandaag lanceer ik samen met ZoMa Opleidingen de podcast Holistisch leven. Een inspirerend kanaal, waarin wij op een interactieve manier alle kennis delen over holisme, holistisch leven, thuiskomen bij jezelf, tools en methodieken en nog veel meer. Als podcastpresentator ga ik wekelijks in gesprek met verschillende inspirerende gasten.

We lanceren de podcast met een bijzondere eerste aflevering. Ik ga in gesprek met mijn allereerste gast: Els van Steijn. Ze is vooral bekend van haar bestsellerboeken ‘De fontein, vind je plek’ en ‘De fontein, maak wijze keuzes’. Els heeft haar eigen coachpraktijk waar ze honderden cliënten en opdrachtgevers begeleidt in hun persoonlijke en professionele groei.

Ze gaat samen met mij dieper in op familiesystemen en holisme. Hoe alles met elkaar in verbinding staat en welke invloed het familiesysteem heeft op je leven. Een boeiend gesprek waarin veel bijzondere onderwerpen voorbij komen, zoals: het écht doorvoelen van emoties, jouw lot en het aankijken daarvan, overlevingsmechanismen en nog veel meer.

In iedere podcast vraag ik mijn gast een oefening, opdracht, meditatie of visualisatie te begeleiden én om een laatste tip waaruit veel waardevolle en inspirerende antwoorden komen. Een andere vaste rubriek is de Q&A, waarin actuele thema’s worden besproken. Voor jou als luisteraar is er dan ook steeds de mogelijkheid om vragen te stellen, deze kun je vooraf insturen en worden tijdens de uitzending beantwoord.

Het gesprek met Els was magisch ze deelde veel waardevolle informatie en begeleidde een prachtige meditatie waarin je jouw eigen familiesysteem: je ouders, opa & oma’s, voorouders, etc. achter je zet. Els deelde bovendien een gouden tip voor alle ZoMi’s. Jullie ontvangen deze in de wekelijkse nieuwsbrief. Ik ben super dankbaar voor het inspirerende gesprek en kijk uit naar alle mooie gesprekken die gaan komen.

Ben je benieuwd naar de eerste aflevering? Beluister hem via de podcastpagina of bekijk de video op Youtube.