Ontwerp je eigen 2022: webinar KUKURU

Marjolein Berendsen

Holistisch expert

Op 7, 8 en 9 januari organiseert KUKURU, de podcast van Giel Beelen het gratis online webinar ’Ontwerp je eigen 2022!’. Tijdens dit event geven verschillende experts online workshops en lezingen over voeding, mindset, beweging, slaap, meditatie, zelfheling en nog veel meer.

Ook ik ben spreker in dit inspirerende webinar! Ik geef een interactieve lezing met als onderwerp ‘Zo creëer jij je mooiste leven’. Hoe kun je jezelf manifesteren zoals je werkelijk bent, zodat je volledig leeft vanuit je kern? Wat is holisme en hoe kun je dit in je leven integreren om weer helemaal in balans te komen? Tijdesn het webinar begeleid ik een mooie, verdiepende meditatie, om iedereen die meedoet te laten ervaren hoe het is om thuis te zijn bij zichzelf, in je essentie. Daarmee kan iedereen die dat wil de eerste stappen zetten om zijn of haar mooiste leven te creëren. Een prachtige start van 2022!

Vele andere bekende namen doen mee aan dit super mooie evenement, zoals Jan Geurtz, Edwin Selij, Christine Beijnen, Dokter Juriaan en Albert Sonnevelt. Elke spreker heeft een mooi onderwerp dat jou kennis, inspiratie en motivatie zal geven om je eigen 2022 te ontwerpen.

Wil jij ook je mooiste leven creëren? Meld je dan nu aan voor het webinar op de website van KUKURU. Deelname is gratis. Ik verwelkom je graag!