Te gast bij KUKURU, de podcast van Giel Beelen

Ik was te gast bij Gielen Beelen! Samen maakten we deze mooie podcast over liefde, hooggevoeligheid, over mijn boeken, geluk, rituelen en natuurlijk over holisme.

Marjolein Berendsen

Holistisch expert
  • Giel Beelen
  • KUKURU

In gesprek met Giel Beelen

Ik was te gast in de podcast KUKURU van Giel Beelen! KUKURU staat voor je innerlijke guru: je eigen drijfveer. Het doel van KUKURU is om de verbinding met jezelf en de wereld, vanuit je essentie, te herstellen en van daaruit gelukkig te kunnen zijn. En dat komt ontzettend mooi overeen met mijn missie om licht, liefde en bewustwording te verspreiden.

In de podcast spraken we uitgebreid over liefde, geluk, de stilte in jezelf, worden wie je werkelijk bent om je mooiste leven te leven en nog veel meer inspirerende onderwerpen, die ook in mijn boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ aan bod komen. Geluk, oordeelvrij zijn en je intuïtie trainen, zelfliefde en mijn Reiki-rituelen werden uitvoerig besproken. Het was een prachtig gesprek, vol openbaringen, wijsheid, licht en liefde.

Je vindt de video-opname van de podcast hieronder bekijken, maar je kunt ons ook beluisteren via Spotify, of op de webpagina van KUKURU.

Wil je meer vlogs van mij zien?

Abonneer je dan op het Youtube-kanaal van ZoMa Opleidingen en blijf op de hoogte van alle nieuwe vlogs, masterclasses en meer!