Webinar met Hanneke Peeters

Op 3 november geef ik samen met Hanneke Peeters een gratis webinar!

Marjolein Berendsen

Holistisch expert

Op 3 november om 20.00 uur ga ik in gesprek met Hanneke Peeters, oprichtster van Rock Your World. Selfcare, je dromen waarmaken en non-dualiteit zijn onderwerpen waar zowel ik me, samen met mijn opleidingsinstituut ZoMa Opleidingen, als Hanneke Peeters zich mee bezighouden. Mooie overeenkomsten waar op 3 november een prachtig webinar uit voortkomt.

In dit gratis webinar komen niet alleen deze overeenkomsten aan bod, maar wordt er ook gesproken over het ondernemerschap als moeder, over ambities, manifesteren, holistisch zijn en nog veel meer. Ook dit belooft weer een hele interessante webinar te worden vol informatie, inzichten en inspiratie. Zo krijg je praktische tips voor het toepassen van selfcare bij hoogsensitiviteit en gaan Hanneke en ik in op leren ontvangen, jezelf niet meer wegcijferen en hoe je beter kunt leren aarden.

Heb je zelf vragen die interessant zijn voor dit webinar, dan kun je deze voor 3 november insturen naar maureen@zoma-opleidingen.nl. Wie weet komt jouw vraag wel aan bod!

Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan aan via onderstaande button. Je ontvangt dan een Zoomlink in je mailbox, waarmee je op 3 november kunt meedoen. Deelname is gratis!