Paravise Magazine interviewt Marjolein

Marjolein Berendsen

Holistisch expert

In de nieuwste decembereditie van Paravisie Magazine lees je een prachtig, diepgaand interview met mij. Vanaf dit nummer schrijft ik maandelijks een column voor het magazine met zicht op de nieuwe tijd. Over holisme, intuïtie, hooggevoeligheid en bewustZijn.

Reden genoeg om mijn missie, mijn levensverhaal en mijn visie en doelen uitgebreid in het licht te zetten. Letterlijk, want dat is waar ik mijn levensmissie van heb gemaakt: zoveel mogelijk mensen opleiden tot Holistisch Therapeut en deze nieuwe lichtwerkers licht en liefde te laten verspreiden. Ben je nieuwsgierig naar het interview? Klik dan hier, lees en laat je inspireren!

De eerste column, over holistisch Zijn, lees je hier: Column Marjolein Berendsen – Paravisie Magazine

De decembereditie van Paravisie Magazine ligt vanaf vandaag in de winkels, maar je kunt het magazine ook online bestellen via deze link.