Een dag vol energie en liefde tijdens het TIMTOM Podcast festival

Marjolein Berendsen

Holistisch expert

Op 16 augustus 2022 was de eerste editie van het TIMTOM Podcast festival. Honderden gelijkgestemden kwamen samen voor een dag vol inspiratie, glimlachen en knuffels, nieuwe vriendschappen, plezier, energie en liefde.

Midden in het groen sprak ik over Reiki, holisme en leven vanuit je hart. We begonnen gezamenlijk met een Reiki meditatie zodat iedereen in zijn lichaam kon zakken.

Ik ging dieper in op de prachtige werking van Reiki waarmee je met handoplegging de energie in je lichaam in balans brengt en zo het zelfhelend vermogen stimuleert. Én hoe je deze methode dagelijks kunt inzetten voor meer rust en verbinding met jezelf.

Volledig en moeiteloos in contact zijn met je kern. Met goede holistische zelfzorg zul je meer bewustwording en verdieping ervaren in je leven. Tijdens mijn talk gingen we samen alle vijf holistische niveaus af om te bekijken op welk niveau je een energielek voelt en waar je aandacht aan mag geven. Met dit zelfonderzoek lieten we ons bewust worden van de voeding die we nodig hebben om holistisch in balans te zijn.

Het was een prachtige dag met een voelbare energie. Ben je nieuwsgierig geworden naar reiki en holisme? Bekijk dan eens de opleidingen pagina. Wil je op de hoogte blijven van mijn toekomstige talks? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief onderaan deze pagina.