Your Brain Balance: nieuwe samenwerking

Volg mij vanaf nu als holistisch expert bij Your Brain Balance!

Marjolein Berendsen

Holistisch expert

Het online kennisplatform Your Brain Balance is er voor iedereen die In balans, gezond en gelukkig wil zijn. Hier vind je inspirerende blogs, artikelen, podcasts, video’s en trainingen voor een gezond brein.

Als je veel in je hoofd zit, kan dat leiden tot allerlei klachten op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch als spiritueel niveau. Zoals je waarschijnlijk wel weet schrijf, blog en vlog ik hier heel veel over op mijn eigen website, de website van ZoMa Opleidingen en verschillende on- en offline media. Oprichtster Charlotte Labee van Your Brain Balance zag mijn kennis en expertise van holisme als een mooie kans om samen te gaan werken. Vanaf nu ben ik daarom verbonden als holistisch expert op dit interessante en inspirerende platform. Ik zal hier regelmatig (onder andere) artikelen, vlogs, podcasts en tips delen op het gebied van holisme, holistisch leven en gezond en gelukkig zijn.

Hier vind je mijn eigen expert-pagina op het platform: https://www.yourbrainbalance.com/marjolein-berendsen/

Samen bieden we nog meer verandering en inspiratie op het gebied van het brein én holisme als verbindende factor. Binnenkort zal mijn eerste artikel verschijnen op Your Brain Balance. Ik zou het ontzettend leuk vinden als je deze samenwerking gaat volgen!